Cum să alegem bicicleta?

Dragi viitori deţinători de bicicletă!
Cu următorul material informativ am dori să vă ajutăm la alegerea bicicletei potrivite.
În zilele noastre există foarte multe mărci şi tipuri de bicicletă. Alegerea nu este uşoară.
În primul rând trebuie să ne hotărâm în ce scop avem nevoie de bicicletă şi unde dorim să le folosim.
Pentru folosirea generală cel mai indicat este MTB-ul, pe care putem să le folosim pe teren accidentat, dar şi pe asfalt, cu cauciucuri potrivite. Cadrul bicicletelor în mare majoritate este din aluminiu rezistibil. Merită să fim atenţi la tipurile pieselor cele mai importante ca de pildă la roţi, la schimbător, la sistemul de frânare şi la telescop. Un telescop de calitate poate să reducă loviturile primite de biciclist şi totodată oferă şi comfort în plus.
Pentru cei care doresc să folosească bicicleta mai ales pe asfalt alegerea ideală este tipul de bicicletă Trekking. Acesta oferă un comfort mai mare iar din cauza roţilor mai mari (de 28”) este mai rapid. Este o alegere potrivită şi pentru ture mai lungi.
Cumpărarea bicicletei este cel mai sigur în magazinele de specialitate. Magazinele respective au vănzători care sunt specializaţi în domeniul bicicletelor şi au multă experienţă. Dacă este posibil ar fi indicat să mergeţi la magazine cu ofertă cât mai mare. Este important ca să alegem o bicicletă care este potrivit pentru nevoile noastre personale şi să cerem ajutor de la vânzători în privinţa mărimilor potrivite de cadru.
Unul dintre cele mai importante înrebări la alegerea bicicletei este preţul.
Să întrebăm pe vânzători care sunt modelele cele mai iefine dar şi cele mai scumpe. Să întrebăm care este diferenţa la calitate, dar şi care ar fi cea mai bună alegere la balanţa preţ-calitate.
După această scurtă prezentare puteţi să vizitaţi curajos magazinele de biciclete şi să începeţi aventura în lumea fantastică a bicicletelor.


Cateva sfaturi pentru utilizarea bicicletei pe timp de iarna
Expozitie BICICLETE KELLYS


Produsele Kellys sunt în centrul atenţiei în ultimele 25 de ani datorită faptului că marca asigură un excelent raport preţ – calitate. Pe lângă acesta se poate observa din an la an un conţinut tehnic din ce în ce mai bogat. Brand-ul nu este in dezavantaj faţă de alţi producători în nici un domeniu: oferă cea mai înaltă technologie în majoritatea segmentelor de bicicletă la un preţ foarte avantajos. Aşa e de înţeles de ce vedem aşa de multe biciclete Kellys în maratoanele MTB. Această tendinţă de creştere a calităţii technice şi a popularităţii o să continue şi în viitor.