Despre NoiAm deschis magazinul nostru in primavara anului 1999, purtand numele „FUN BIKE - MAGAZIN DE BICICLETE SI SERVICE”.Ca urmare a modelului din strainatate, ciclismul castiga teren si la noi, ca sport de distractie, de hobby si de concurs.


Pe baza experientei din ultimii ani, solicitarea bicicletelor de calitate este din ce in ce mai mare. Nici noi nu stim exact motivul acestuia. Poate fi bucuria de a concura sau miscarea pur si simplu, sau chiar evitarea masinilor care consuma benzina si fac fum, in orice caz ciclismul este la moda. Conform acestuia, in magazinul nostru poti alege din gama larga oferita de noi, de la biciclete pentru copii pana la biciclete pentru adulti de categoria mijlocie si inalta. In afara de asta, la noi gasesti tot ce e nevoie pentru ciclism. Asteptam clientii nostrii cu un sortiment distins de piese de schimb si diferite accessorii. Prin constructia noastra de plata in rate, incercam sa ajutam clientii nostrii care nu dispun de suma totala a unei biciclete.

In toamna anului 2013 am deschis si un magazin sportiv, Nora Sport Centrum, unde langa biciclete se poate gasi foarte multe articole sportive pentru sporturi de vara si iarna.

Ne bucuram ca din ce in ce mai multi oameni fac sport si incercam sa ajutam pe toata lumea cu articolele sportive dorite.

Activitatile noastre:

  • Vanzarea/Cumpararea bicicletelor noi si second hand. Pentru bicicletele noi oferim 18 luni de garantie, pentru cele folosite 6 luni.
  • Vanzare piese de schimb si alte accessorii
  • Service in garantie
  • Service si reconditionare biciclete second hand (pe termen scurt)
  • Montare biciclete speciale conform cerintelor individuale
  • Magazinul nostru ofera posibilitatea achizitionarii în rate. Acesta nu include comenzile online.
  • Inchirieri biciclete de calitate (25-35 RON/zi)

Linkuri utile:

KELLY'S BICYCLES
www.kellys-bicycles.com
BIKEFUN
www.bikefun.hu
VELO
www.velo.irq.hu
MONGOOSE
www.mongoose.com
NEUZER
www.neuzer.hu/ro-index.php
ADVENTURES
www.adventures.hu
MERIDA-BIKES
www2.merida-bikes.com
BIKEMAG
www.bikemag.hu
CSÍKMARATON
www.csikmaraton.ro